Tel.:
China diepgroefkogellager fabrikant
Jinan Top Bearing Co., Ltd

Hoog - de kwaliteitslagers, kiezen BOVENKANT

Thuis

Jinan Top Bearing Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit radiale kogellagers voor verkoop
Van goede kwaliteit radiale kogellagers voor verkoop
Klantenoverzichten
Ten eerste: Het is het mooie ding in mijn bedrijfsleven mijn contact met u. Ten tweede: Werkelijk het weet ik niet hoe te dankzij u te zeggen, werkelijk bent u de beste persoon en profitional één online samen kwam ik. U werkt nauwelijks met me, werken wij op papier met mijn agent now.everything zijn zeer goed tot nu. Ik zoek coördinatie op lange termijn.

—— Gabriel

Het eerlijk te zijn, verkies ik doen van zaken met u. Omdat alle dragende orden o.k. waren, en u eerlijk in vergelijking met andere bedrijven bent die ik heb gewerkt met. En u hielp me een partij in mijn laatste reis in China.

—— Fernando

Dit was mijn eerste aankooplagers van China en ik heb een zeer positieve ervaring gehad. Rita was uiterst nuttig en geduldig terwijl het lopen van me door het volledige proces. Nu ontving ik reeds mijn lagers, kijken zij goed. Ik zal met u voor oud werken.

—— Kris

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Onze fabriek werd gevestigd in jaar 2007. Met meer dan 10 jaar die ervaring vervaardigen, hebben wij een volledige reeks van het dragen van ontwerp, verwerking, inspectie en het testen van middelen.

  In jaar 2017, gingen wij ISO9001 over: het beheerscertificatie van 2015.

  Zich baseert op geavanceerd internationaal dragend productiemateriaal en uitstekende technische kracht, veroorzaken wij diepe beaings van de groefbal, verminderde rollagers, de lagers van de wielhub, zelf het richten zich kogellagers, hoofdzakelijk de lagers van het hoofdkussenblok dergelijke typekogellagers en rollagers.

  Met betrouwbare kwaliteit en stabiele prestaties. Onze producten worden wijd gebruikt in elektromechanisch materiaal zoals auto's, motorfietsen, generators, dieselmotoren, kantoorbenodigdheden, enz.

  Jinan Top Bearing Co., Ltd

 • OEM / ODM

  Wij proviceoem & ODM de dienst.

  Onze voordelen voor OEM & ODM de dienst

  (1) geavanceerd productiemateriaal

  (2) sterke technische kracht

  (3) hoge productiecapaciteit

  (4) korte levertijd

  Jinan Top Bearing Co., Ltd

 • R & D

  Wij wijden veel kapitaal in onderzoek en ontwikkeling.

  Wij voerden wereld geavanceerde GNR-metaalspectrometer, metallographic microscoop van Zeiss, NewAge-de analysator van de koolstofzwavel, de hardheidsmeetapparaat van Shidai TH320 Rockwell, Thermo 3460 metaalanalysator van Leco en Homeier-profilometer in.

  Met vooruitgang inspecteert het materiaal en strikt en beheersysteem, gingen wij ISO9001 over: het certificaat van 2015.

  om de consistentie van de kwaliteit van onze producten te verzekeren moeten wij de grondstoffenleveranciers selecteren zorgvuldig, en wij voeren strikte leverancierserkenningsprocedures en inspectieprocedures uit. Onze grondstoffen stemmen met de nationale de industrienormen overeen. De grondstoffen en het staal worden hoofdzakelijk gemaakt van hoogte - kwaliteitsmatrijs uit gegoten staal. Kan het de vorm dragende staal van Gaochunjing het leven van het lager effectief verbeteren, de hoge betrouwbaarheid van het gebruik van het lager verzekeren, en het onvoorspelbare onderbrekingstarief van de cliënt verlagen. Gezien de kwaliteit van grondstoffen en externe componenten, hebben wij een strikt en gestandaardiseerd proceduredocument voor de inspectie van de goederen, met inbegrip van de chemische samenstellingsanalyse van de grondstoffen, het hoge en lage metallographic onderzoek, en de inspectie van de fysieke en chemische analyse van de externe mede delen, uitgewerkt om ervoor te zorgen dat de hoogte - kwaliteits grondstoffen worden gebruikt in de vervaardiging van hoogte - kwaliteitslagers.

  Jinan Top Bearing Co., Ltd

Contactgegevens
Jinan Top Bearing Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Rita

Tel.: 86-156-6271-2802

Fax: 86-0531-88705752

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Jinan Top Bearing Co., Ltd
1-2405-4, Nr 1825, Hualong Rd., Licheng Dist, Jinan, Shandong, China
Tel.:86-156-6271-2802
Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Deep Groove Ball Bearing Leverancier. Copyright © 2018 - 2020 groove-ballbearing.com. All Rights Reserved.